INTERREG Ελλάδα – Ιταλία

interreg-greece-italy

Υπηρεσίες παροχής γενικών επιχειρηματικών συμβουλών και συμβουλών σε θέματα διαχείρισης, στο πλαίσιο του Έργου με τίτλο «INNO.TRITION – Καινοτόμος χρήση προϊόντων ελαιοτριβείων, οινοποιείων και τυροκομείων για την παραγωγή λειτουργικών ζωοτροφών», με Αναθέτουσα Αρχή το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων.

Υπηρεσίες τεχνικού συμβούλου διαχείρισης, δημοσιότητας και υλοποίησης του έργου “Innovative use of olive, winery and cheese waste by products in animal nutrition for the production of functional foods from animals”, με Αναθέτουσα Αρχή το Επιμελητήριο Άρτας.

Υπηρεσίες διαχείρισης, ανάλυσης, δημοσιότητας και υποστήριξης στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «CRAFT LAB», με Αναθέτουσα Αρχή το Επιμελητήριο Λευκάδας.

Παροχή υπηρεσιών έρευνας, ανάλυσης, ανάπτυξης και αξιοποίησης τοπικών και παραδοσιακών δημιουργικών βιομηχανιών για τις ανάγκες υλοποίησης του έργου «Holistic networking of creative industries via hubs», με το ακρωνύμιο “CREATIVE@HUBs”, με Αναθέτουσα Αρχή την Περιφέρεια Ηπείρου.

Παροχή Υπηρεσιών Εξωτερικής Εμπειρογνωμοσύνης για την Υλοποίηση της Πράξης με Ακρωνύμιο “AI-SMART” στα πλαίσια του Προγράμματος Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας Interreg V-A Ελλάδα-Ιταλία 2014-2020, με Αναθέτουσα Αρχή την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων.